Wie ben ik

Aard Van der Donckt, vader van 3 kinderen (2 + 1 plus) en partner van Nele.
Ik heb osteopathie gestudeerd aan het IOA in Gent en daarna over een periode van 10 jaar verder ontwikkeld in Duitsland.
Mijn interesse binnen de osteopathie ligt vnl bij de diepere structuren, oorzaken vinden en ‘lading’ bij de klachten detecteren. De harmonisatie na een behandeling is geweldig om te zien en te ervaren.  
We zijn in staat tot veel meer dan je jezelf kan voorstellen. Met muziek, luisteren en zelf musiceren, kom ik tot rust, met een potje tennis kom ik vnl aan de toog met een geweldige matchanalyse tot rust ;-)


Wat doe ik?

De oorzaak van de klacht trachten te vinden door eerst een bevraging tot in detail en daarna een onderzoek te doen. bv een baby met een voorkeurshouding ligt de oorzaak niet altijd in de nek zelf maar heb je ook de schouder en/of de regio van het borstkastje te behandelen om het nekje terug vrij te laten bewegen. Recidiverende sportletsels zijn dikwijls terug te brengen naar complexe ketens die ervoor zorgen dat de blessure niet helemaal kan herstellen en steeds hervalt, zelfs na intensieve kracht en stabilisatietraining. De oorzaak dient aangepakt te worden en niet de klacht aan sich.


Doelgroep

Er is geen exclusiviteit voor zwangere en baby's, in het multidisciplinaire team is iedereen welkom. Alle klachten van rug, spier, orgaan en hoofdpijnklachten en alles wat er aan gerelateerd is.


Tarief

50 euro 1/2 uur

1ste behandeling 1u

vervolgafspraak 45 min

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, kan het bedrag van de geplande consultatie aangerekend worden als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.


Klik hier voor een afspraak


Contact

Aard Van der Donckt

E-mail: aard@telenet.be

Tel: 0478 31 00 46

Website: https://still-in-motion.be/

Instagram: https://www.instagram.com/osteoaard/

Facebook: https://www.facebook.com/osteoaard