Wie ben ik

Ik ben Winni, een geboren leergierige motivator, die de gezondheid van planeet en zijn bewoners hoog in haar vaandel draagt. Ik studeerde af als Ingenieur in de biologie, waar ik vandaag dus nog steeds mee bezig ben, niet meer in de farmacie (waar ik dacht te kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens), wel in het hier en nu één met wat de natuur ons kan bieden.

Naast het voedingsaspect ben ik ook graag in beweging: van wandelen, joggen,, korfballen, snowboarden, surfen tot pilates en yoga. Deze laatste is voor mij een zeer allesomvattende vorm van bewegen: het sterker maken van lichaam en geest in 1 workout. Ook hier inspireer ik graag om als yogi door het leven te gaan. 

Daarnaast is mijn passie gezonde voeding. Ik heb me de voorbije jaren bijgeschoold als orthomoleculaire voedingsdeskundige, loopbaanbegeleider en therapeut in de kPNI (klinische Psychoneuro-immunologie). 

Mijn missie is om ieder individu (of groep) naar een meer gewenste versie van zichzelf te begeleiden gebruikmaken van de kracht van leefstijlgeneeskunde.

Daarnaast ben ik partner van Ben (ook Bio-IR en bijgeschoolde IT’er) en samen zijn wij de ouders van Lilou (2014) en Sepp (2017). De geboorte van Sepp heb ik thuis mogen beleven samen met Leentje en Nathalie. Wat een heerlijke ervaring!

Toekomstige ouders inspireren om een gezonde leefstijl, waaronder lekkere voeding, eigen te maken is voor mij één van mijn belangirijkste missies in leven, wetende dat dit van generatie op generatie kan doorgegeven worden.

Naast het voedingsaspect ben ik ook graag in beweging: van wandelen, joggen,, korfballen, snowboarden, surfen tot pilates en yoga. Deze laatste is voor mij een zeer allesomvattende vorm van bewegen: het sterker maken van lichaam en geest in 1 workout. Ook hier inspireer ik graag om als yogi door het leven te gaan.


Wat is ….

Yoga (is voor mij) een manier van in het leven staan waarbij de ademhaling de belangrijkste leidraad is in alle vormen van beweging en ontspanning waardoor je gebalanceerder en veerkrachtiger in het leven kan (blijven) staan.

Orthomoleculaire voeding: voeding inzetten om gezondheidsvoordelen te bekomen, eventueel aanvullend met viramienen, mineralen of suppletie om dit te ondersteunen of bepaalde ongemakken te herstellen, steeds op basis van natuurlijke componenten.

kPNI (klinische Psycho Neuro Immunolgie): de wetenschap die het gedrag van mensen op de immuniteit, neurologie en hormonale balans bestudeerd. Naast voeding en suppletie, is ons gedrag (onze manier van reageren, bewegen, onze overtuigingen) een zeer bepalende factor die ons welzijn en gezondheid bepaalt. Hier ga ik dus graag mee aan de slag.

(bv wat is osteopatie…)


Doelgroep

Dames en heren die graag hun stabiliteit, flexibiliteit en veerkracht willlen verhogen in een ontspannen en ongedwongen sfeer.


Thema’s

Easy flow yoga in de geboortepraktijk op woensdag om 20.30. Ik neem je graag mee om een uur te verstillen, naar binnen te keren op het tempo van je ademhaling. Ik begeleid je doorheen een zachte flow van yoga bewegingen waarbij je zowel jouw stabiliteit, flexibiliteit als veerkracht verhoogd. De lessen eindigen steeds met een aangename stretch en een heerlijke savasana om nadien ontspannen en opgeladen naast de mat verder te gaan.


Je kan daarnaast bij mij ook terecht voor:

  • voedingsadvies voor toekomstige mama’s en papa’s, voedingsadvies in het algemeen of bij gezondheidsproblemen.
  • loopbaanbegeleiding (steeds samen met leefstijlaanpassingen) gesubsidieerd door de VDAB.
  • Workshop rond voeding


Werkwijze

(Hoe gebeurd de aanmelding en hoe gaat een gesprek/consultatie in zijn werk)

Naast het geven van waardevolle workshops kan je terecht voor 1:1 trajecten.

https://www.winsideout.be/aanpak


Tarief

https://www.winsideout.be/aanbod


Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.


Contact

E-mail: info@winsideout.be

Website:  https://www.winsideout.be/

Instagram: @winside_out

Facebook: https://www.facebook.com/winsideout1


Maak een afspraak

https://www.winsideout.be