Wie ben ik

Ik ben Winni, een geboren leergierige motivator, die de gezondheid van planeet en zijn bewoners hoog in haar vaandel draagt. Ik studeerde af als Ingenieur in de biologie, waar ik vandaag dus nog steeds mee bezig ben, niet meer in de farmacie (waar ik dacht te kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens), wel in het hier en nu één met wat de natuur ons kan bieden.

Ik ben me tijdens mijn farmajaren (waar ik 6 jaar als leidinggevende teamleden hun potentieel leerde inzetten) gaan bijsholen als orthomoleculaire voedingsdeskundige, loopbaanbegeleider en therapeut in de kPNI (klinische Psychoneuro-immunoligie).

Verder hou ik het ook gewoon op leefstijl geneeskunde waarbij ik ieder individu of groep naar een meer gewenste versie kan begeleiden.

Daarnaast ben ik partner van Ben (ook Bio-IR en bijgeschoolde IT’er) en samen zijn wij de ouders van Lilou (2014) en Sepp (2017). De geboorte van Sepp heb ik thuis mogen beleven samen met Leentje en Nathalie. Wat een heerlijke ervaring!

Toekomstige ouders inspireren om een gezonde leefstijl, waaronder lekkere voeding, eigen te maken is voor mij één van mijn belangirijkste missies in leven, wetende dat dit van generatie op generatie kan doorgegeven worden.

Naast het voedingsaspect ben ik ook graag in beweging: van wandelen, joggen,, korfballen, snowboarden, surfen tot pilates en yoga. Deze laatste is voor mij een zeer allesomvattende vorm van bewegen: het sterker maken van lichaam en geest in 1 workout. Ook hier inspireer ik graag om als yogi door het leven te gaan.


Wat is ….

Orthomoleculaire voeding: voeding inzetten om gezondheidsvoordelen te bekomen, eventueel aanvullend met viramienen, mineralen of suppletie om dit te ondersteunen of bepaalde ongemakken te herstellen, steeds op basis van natuurlijke componenten.

kPNI (klinische Psycho Neuro Immunolgie): de wetenschap die het gedrag van mensen op de immuniteit, neurologie en hormonale balans bestudeerd. Naast voeding en suppletie, is ons gedrag (onze manier van reageren, bewegen, onze overtuigingen) een zeer bepalende factor die ons welzijn en gezondheid bepaalt. Hier ga ik dus graag mee aan de slag.

(bv wat is osteopatie…)


Doelgroep

Ouders, mama’s, papa’s, kinderen, pubers, iedereen die zijn gezondheid graag op de eerste plaatst wil (en leren) zetten.


Thema’s

Je kan bij mij terecht voor oa: voedingsadvies voor toekomstige mama’s en papa’s, voedingsadvies in het algemeen of bij gezondheidsproblemen.

Daarnaast kan je ook terecht bij mij voor loopbaanbegeleiding (steeds samen met leefstijlaanpassingen) gesubsidieerd door de VDAB.


Werkwijze

(Hoe gebeurd de aanmelding en hoe gaat een gesprek/consultatie in zijn werk)

Naast het geven van waardevolle workshops kan je terecht voor 1:1 trajecten.

https://www.winsideout.be/aanpak


Tarief

https://www.winsideout.be/aanbod


Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.


Contact

E-mail: info@winsideout.be

Website:  https://www.winsideout.be/

Instagram: @winside_out

Facebook: https://www.facebook.com/winsideout1


Maak een afspraak

https://www.winsideout.be