Wie ben ik

Terry Ivanova (1990°), mama van Alex (2016°) en Lily (2022°) en vrouw van Yves. Altijd al een actieve bezige madam geweest (tennis en lopen).
Tijdens mijn studies in Leuven als “Leerkracht Lichamelijke opvoeding” heb ik mij gespecialiseerd in fitness- en bewegingsleer.

Naast sport en beweging is muziek mijn andere grote passie. Zingen en muziek maken blijven grote aanwezigen in mijn leven.

Ik lach graag en word al eens graag uitgedaagd tijdens een goed gezelschapsspel of op een interessante skipiste (in de winter althans).

Verder hecht ik veel belang aan voeding en ben ik heel mijn leven gefascineerd door kinderen. Ik hou er dan ook enorm van om mama te zijn!

Wat doe ik?

Als bewegingscoach wil ik de maatschappij bewuster maken van de mogelijke problemen bij zwangeren en bevallen dames met de focus op beweging, de bekkenbodem en energie (met aandacht voor het mentale welzijn). Waarom? Omdat ik vrouwen wil helpen, steunen en hun leven wil verlichten op een moment dat zwaar kan zijn in hun leven.

Met veel plezier bied ik een luisterend oor en een helpende hand om mama’s (to be) te begeleiden in hun aanloop naar de zwangerschap en tijdens het herstel achteraf.

Door aangepaste oefeningen laat ik de mama’s (to be) bewegen zodat ze veilig en actief de zwangerschap door kunnen. Niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook erna.

Postnataal ligt de nadruk vooral op het herstel en rustig terug opbouwen van de spieren. Met veel begrip en een gezonde mindset help ik mama’s( to be) zich (terug) goed te voelen om er een actieve en fitte levensstijl aan over te houden. Hier is het ook weer heel belangrijk hoe de mama’s hun houding en ademhaling gaan inzetten tijdens de oefeningen.

Ik hou ervan om de lessen fun te maken met een leuke portie muziek en een goede dosis humor en gelach! Let’s have a great workout!

Wat zijn de groepslessen bij Straffe Mama’s?

Mama (to be) en fit : Zondag 10u

 • -  Fun in groep

 • -  bewegen op leuke muziek

 • -  opbouw die aangepast is aan jouw niveau

 • -  veilige oefeningen

Wat is het ONLINE traject bij Straffe Mama’s?

 • -  Met andere mama’s aan de slag gaan vanuit je eigen thuis

 • -  Wekelijkse motivatie via mail en berichtjes (indien gewenst)

 • -  Videofeedback

 • -  Wekelijkse video met nieuw thema over “Meer energie en een actieve en gezonde

  levensstijl”

 • -  Duidelijke en toepasbare technieken

 • -  3 X nieuwe schema’s

 • -  Een super handige APP om je oefeningen uit te voeren

  Thema’s

  Je kan bij mij terecht voor oa:

 • -  Sporten en veilig bewegen

 • -  Bekkenbodemoefeningen

 • -  Core herstel/ opbouw

 • -  Diastase (wat is het, waar let ik op?)

 • -  Herstel na bevalling

 • -  Fit blijven tijdens de zwangerschap

  Doelgroep

  Mama’s
  Zwangere vrouwen
  Pas bevallen mama’s
  Vrouwen met bekkenbodemproblemen (na doorlopen van kine en weer willen verder aansterken)

  Werkwijze

  Inschrijven voor de lessen via de kalender:

  https://ap.lc/FfJ18

  Ik werk met een lessenreeks van 5 lessen. Op deze manier is er een progressie mogelijk en heb jij een engagement met jezelf om aanwezig te zijn en een moment voor jezelf.

  Een afspraak annuleren kan tot 12u voor je geplande afspraak. Zo kan ik jouw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien je minder dan 12u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande les niet vergoed. Er gaat dan een beurt van je kaart af. Indien je wel tijdig annuleert schuift je beurt op.

  Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.

Mama (to be) en fit:

Je bent een 10 min voor aanvang van de les al heel welkom om je te installeren.

De les duurt een uurtje waarbij het eerste deel opwarming en mobilisatie is. Wat volgt zijn de oefeningen naargelang de progressie en nadien volgt een korte cooling down.

ONLINE traject:

We plannen samen een videocall in en doen een vrijblijvende kennismakingssessie.
Van hieruit kijken we samen of ik jou kan helpen en hoe het verloop zal zijn van jouw traject. Niet zoals de groepslessen, dit is een geheel losstaand traject.

Tarief
Een 5 beurtenkaart kost €75 waarbij 1 les 60 minuten duurt.

Een 10 beurtenkaart kost €130. (voordeliger)

Een afspraak annuleren kan tot 12u voor je geplande afspraak. Zo kan ik jouw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien je minder dan 12u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande les niet vergoed. Er gaat dan een beurt van je kaart af. Indien je wel tijdig annuleert schuift je beurt op.

Betalen kan ter plaatse met cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.

Contact

Je kan me bereiken via mail op : info@straffemamas.be

Op mijn instagram deel ik weetjes en filmpjes over vanalles en nog wat en blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden:

@Straffe_mamas

Indien gewenst, voeg ik je toe aan het lesgroepje via whatsapp voor eventuele dringende wijzigingen en/of als je laattijdig naar de les zou komen.

Vrijblijvend kan je je ook inschrijven in de besloten community op Facebook:

Straffe mama’s in beweging