Hey! Ik ben Margot. Vlaamse actrice, yogadocente, intuïtief coach en auteur van m’n boek ‘Bevrijd’. Daarnaast ben ik gebeten door alles wat persoonlijke groei omvat, en sta ik te popelen om mijn inspiratiezaadjes te delen met jullie. Kom, schuif aan, en proef naar hartelust van mijn “inspiratiebuffet”!


Wat is Hatha yoga?

Ik noem Hatha yoga ook wel eens de meer “basic” yoga. Ik vind het de ideale yogastijl om mee te starten als beginnende yogi/yogini. 

Qua stijl ligt het wat meer tussen de eerder rustige Yin yoga en de actievere Vinyasa yoga. Ik heb er door de jaren heen m’n eigen “Margot-yoga” van gemaakt door er hier en daar wat invloeden van de andere stijlen aan toe te voegen. Zo vind je altijd genoeg variatie én balans in m’n lessen. Kom langs en ervaar het zelf zou ik zeggen! 


Voor wie?

M’n lessen zijn voor iedereen met eender welk niveau toegankelijk. Starten kan je vanaf 16 jaar.  


Werkwijze: 

Je bent een kwartiertje voor aanvang van de les welkom om je rustig te kunnen installeren. Elke dinsdagavond om 20u begint de les en die duurt tot 21u. Nadien kan je nog nagenieten en napraten met een kopje thee tot 21u30.


Tarieven: 

Een enkele les: 14 euro

Een tien beurtenkaart: 120 euro, waar je de 11e les gratis krijgt. De beurtenkaart is 4 maanden geldig. 


Er kan ter plekke cash betaald worden of via Payconiq. 


Contact: 

Je kan me bereiken via mail voor de meer uitgebreide vragen of verzoeken: hmargot@telenet.be 

Of indien gewenst, voeg ik je toe aan het yogagroepje via Messenger waar snel en handig kan gecommuniceerd worden over eventuele wijzigingen van de lessen of als je laattijdig in de les zal zijn. 


Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden, retreats, yogadagen, etc… via mijn instagramaccount of website: www.margothallemans.be 


Heel graag tot op de mat! 


Namasté 


Margot x