Het is een kinderdroom die uitkomt!

Gepassioneerd door het wonder van de geboorte, begon ik in 2016 aan de opleiding vroedkunde. Zonder enige twijfel wist ik het zeker dat dit het juiste pad voor mij was.

Al vanaf het middelbaar was ik erg geïnteresseerd door het ontstaan van nieuw leven. Biologie was mijn lievelingsvak en oh wat hield ik van de lessen over het menselijk lichaam.

Later tijdens mijn opleiding vroedkunde was ik niet alleen gefascineerd door het wonder van de zwangerschap en de geboorte, ook de begeleiding van de ouders staat hierbij centraal. Dit zie ik dan ook als de visie van een vroedvrouw.

Tijdens mijn studies kwam ik bij Leentje, Rosanne en Nathalie terecht, bij hen kreeg ik alle kansen om me verder te ontwikkelen als zelfstandige vroedvrouw. Ik leerde meer over het leven als een zelfstandige vroedvrouw, ik mocht thuisbevallingen mee begeleiden en werd enorm betrokken. Elke stageperiode was een leerrijke ervaring.

Tot op de dag van vandaag ben ik hen ontzettend dankbaar voor al deze mooie kansen. Niet alleen een unieke stageplaats maar nu ook mijn werk.

Al voelt het niet aan als werken, het is een passie om elke dag met zoveel liefde klaar te staan voor onze mensen. 

Naast de dagelijkse praktijk lessen uit de leerschool van het beroep vroedkunde, kijk ik er met veel verlangen naar uit om nog zoveel mogelijk bij te leren tijdens bijkomende opleidingen waar ik me nog in ga verdiepen de komende maanden.

Ik kijk er alvast super hard naar uit om jullie mee te begeleiden en te leren kennen. In deze fase van mijn loopbaan zullen jullie me vooral zien voor de pre-en/of postnatale begeleiding.


Lieve groetjes

Lente