Wie ben ik 


Wanneer mijn zoon in 2012 werd geboren, veranderde dit mijn leven. Een burn-out volgde. Nieuwe opleidingen en leraren zorgden voor inzicht en grote lessen. Hooggevoeligheid werd een kracht. Ik volgde de opleidingen intuïtieve coaching en mediumschap, hatha yoga voor zwangeren, draagdoek yoga, sjamanisme, coaching met paarden bellybinding,...
Intuïtie blijven ontwikkelen zal steeds een doel blijven.
Ondertussen begeleidt ik inkomende zielen. Help ik toekomstige ouders bewust te maken van wat hun kindje nodig heeft om geboren te worden en waar de ouders op kunnen inspelen.
Verder help ik om fertiliteits- en zwangerschapsproblematiek te bekijken en te transformeren. Ook bij de genezing van blokkades en trauma’s begeleidt ik je om weer ruimte te maken voor nieuw leven.
Het sterven en geboren worden gaan hand in hand en als rouwwerker kan ik helpen om het ene los te laten en het andere te omarmen, bijvoorbeeld bij een miskraam.
Verder geef ik zwangerschapsyoga en postnatale yoga, en meditaties, healings en readings.
Ik vorm samen met mijn partner onze praktijk Samsara. En hebben we een groot gezin met drie kindjes. 
Het is mijn passie om je te doen herinneren wie je bent en wat je hier op aarde komt doen, om aan te geven wat nodig is om meer in verbinding te leven met alles wat is.

Wat is bellybinding?

Bengkung Belly Binding is een oude Maleisische methode waarbij de buik van een pas bevallen vrouw ingebonden wordt. Het buikbinden is een effectieve en belangrijke manier om de moeder te helpen bij het herstel na de bevalling of miskraam. Enerzijds helpt dit het fysieke herstel door steun te geven en alles te corrigeren. Anderzijds zorgt de Belly Binding voor een energetische afsluiting zodat de moeder niet zo openstaat voor al die prikkels. Het kwetsbare wordt omwikkeld. Ook bij een miskraam geeft dit inbinden een waardevolle afsluiting van een periode en helpt in het rouwproces.

Wat is  een reading en healing

Via een reading kunnen wij je in contact brengen met je (on)geboren kindje. De kindjes die komen én bij ons zijn hebben heel belangrijke dingen te vertellen. Het zet de mogelijke transformatie in gang die mag gebeuren bij zowel de ouders als bij de kinderen zelf. Een reading geeft inzicht in en verbinding met alles wat er is. Bij een healing mogen blokkades aangeraakt worden en genezen. Er komt balans en rust.


Wat is begeleiding bij kinderwens?

Heb je een kinderwens en wil je graag begeleiding bij je zwangerschap? Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld al lang zwanger probeert te worden en dit niet lukt, wanneer je een kindje verloren hebt en nog met angst en verdriet kampt, wanneer je onzeker bent en/of een trauma hebt opgelopen… We kijken samen wat er speelt en waar er een blokkade zit. Dit kan namelijk lichamelijk, psychologisch en/of energetisch zijn.


Wat is rouwverwerking?

Bij een miskraam, abortus, een stille geboorte, voel je je vaak heel alleen. Ieder heeft haar en zijn manier van verwerken. Hulp in dit proces kan een waardevolle toevoeging zijn. Het is voor ons belangrijk om je proces te helpen afronden in schoonheid en gratie waardoor dit een plekje kan krijgen. Liefde en aandacht staan centraal. Wij begeleiden je door dit proces.


Doelgroep 

iedereen die zwanger wil worden,
zwanger is,
bevallen is,
een miskraam, abortus, stil geboren heeft gehad
mama’s en (ongeboren)kindjes
iedereen met (geboorte) trauma, blokkades,...

Thema’s 

belly binding
mama baby massage
kinderwens
rouwverwerking
zwangerschaps- en postnatale yoga
healing en reading

Tarief 

Een mama baby massage kost 100 euro in de praktijk en duurt 60 minuten.
Een mama baby massage kost 120 euro bij u thuis en duurt 60 minuten.
Een bellybinding sessie kost 100 euro bij u thuis en duurt 1,5 uur
yoga met 5 beurtenkaarten kosten 75 euro
healing en reading of persoonlijk consult  kost 60 euro in de praktijk en duurt 60 minuten
luisterkindafstemming kost 50 euro op afstand en ontvang een verslag per mail

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.
Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.

Contact 

Ik ontvang u en/of uw partner graag tweewekelijks op dinsdag  in De Geboortepraktijk te Kontich na afspraak. Of na afspraak in mijn thuispraktijk en bij u thuis. 
E-mail: mamasdromen@gmail.com
Tel: 0468/276073
Website: samsarahealing.be
Instagram: Samsarahealingcenter
Facebook: ellen stessel , SamsaraHealing, SamsaraMeditatie&healing


Maak een afspraak 
mamasdromen@gmail.com
0468/276073