Wie ben ik

Mijn naam is An Van Cauteren en sinds 2010 ben ik een gepassioneerde vroedvrouw gespecialiseerd in aromatherapie en ontspanningsmassage.

Ik volgde -onder meer- de opleidingen herborist, vroedvrouw, Zweedse massage, zwangerschapsmassage, complementaire therapieën in de vroedkunde, Ayurvedische massage, babymassage en natuurcosmetica.

Mijn dochters zijn geboren in ons warm nest in 2019 en 2020.

Spelen met onze kleine kindjes, verzorgen en dragen, wat ontspannen met mijn lief en babbelen met vriend(inn)en is wat me nu als hobby bezig houdt.   


Wat is ….

Zwangerschapsmassage is het laten aanraken van je lichaam en zo genietend voelen van jezelf en je baby. Ruimte creëren voor je baby en voor jezelf om tot totale ontspanning te komen. Het vleugje aromatherapie helpt  om in de juiste sfeer te komen en jouw persoonlijke zorg te vervolmaken. We beschikken over een zwangerschapstafel wat wil zeggen dat je nog eens heerlijk op je buik kan liggen tijdens de massage!

Postnatale massage is een ontspanningsmassage  met aromatherapie die zich richt op het sluiten na de geboorte van je lichaam en goed laten voelen van je nieuwe zelf. Ideaal om dit te doen 6 weken na de bevalling, maar welkom wanneer je maar wil. Baby kan meegenomen worden als je jouw draagzak meebrengt, al geeft het meer ontspanning als iemand anders even voor je baby kan zorgen ??

DIY workshop natuurlijke verzorgingsproducten voor mama en baby: informatie en  natuurlijke oplossingen voor de veel voorkomende kwaaltjes bij de zwangerschap, bevalling en baby´s. Daarbij leer je zelf je eigen pure verzorgings- en babyproducten maken. We maken enkele producten die je samen met een syllabus met nog meer recepten mee naar huis mag nemen!


Doelgroep

Zwangere vrouwen en mama´s


Thema’s

Je kan bij mij terecht in de Geboortepraktijk voor zwangerschaps- en postnatale massage.

DIY workshops natuurlijke verzorgingsproducten voor mama en baby.


Werkwijze

Er is extra tijd in de prijs inbegrepen zodat ik via een verkennend en informatief gesprek  aromatherapie en massage op maat kan geven.  Na de massage kan je rustig en ontspannen vertrekken. 


Tarief

Een zwangerschaps- of postnatale massage kost 75 Euro/60 minuten.
Een zwangerschaps- of postnatale massage kost 95 Euro/90 minuten.
Tijdens de zwangerschap wordt een deel terugbetaalt door de mutualiteit. 

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.


Contact

Ik ontvang u en/of uw partner graag op maandagnamiddag in De Geboortepraktijk te Kontich na afspraak.

E-mail: anvancauteren@gmail.com

Tel: 0488 33 78 49

Website: https://www.praktijk-an-van-cauteren.be/

Instagram: https://www.instagram.com/praktijkanvancauteren/

Facebook: facebook.com/Praktijk-An-Van-Cauteren


Interessante links

https://www.birthmatters.be/


Maak een afspraak

https://www.praktijk-an-van-cauteren.be/