Wie ben ik?

Ik ben Nele.  Ik verzorg trainingen in soft skills voor bedrijven en de overheid en daarnaast werk ik als zelfstandig coach. 

“Thuiskomen” doe ik in de Broekbosstraat waar ik samenwoon met Aard, osteopaat van beroep, en 3 tieners: Jules, Lore en Andreas en niet te vergeten Maurie, onze huiskater. 

Dansen, (veggie)koken, lezen en wandelen, lachen... graag samen soms alleen doe ik in mijn vrije tijd.


Wat doet een coach?

Worstel je met iets?  Heb je een doel dat onbereikbaar lijkt te zijn?  Loop je aan tegen een terugkerend patroon?  Voelt het alsof je vastzit?

Ik begeleid jou als coach in je proces door samen met jou de rode draad te zoeken in je verhaal  Ik benoem het patroon en nodig je uit om er mee aan de slag te gaan: concreet en direct altijd met een onderstroom van liefde voor jou als coachee .

Ik leg verbanden en spiegel je via tools en technieken zodat je zelf  ervaart wat je anders kan doen. Zo brengen we samen beweging in je systeem en kom jij sterker in je kracht te staan. De weg die je aflegt is jouw proces.  Dit proces kan diepgaand en confronterend zijn.    Het is sowieso actiegericht en uitdagend doorspekt met een gulle lach.  Het resultaat is een concreet actieplan dat je inzicht geeft in wie je bent en wat je doet, wat zorgt voor meer rust in je hoofd en lijf. Je komt meer thuis op jouw plek.


Wie behoort tot mijn doelgroep:

Als coach creeer ik een veilige omgeving waarin jij jezelf mag zijn, met of zonder filter.  Iedereen is welkom!  Als jouw vraag een medisch karakter zou hebben, verwijs ik je door.  Eerlijkheid ook over wat ik voor je kan doen en wie ik voor je kan zijn vind ik belangrijk.


Thema’s:

Een greep uit  de uiteenlopende vragen waar mensen al voor langskwamen:

  • Hoe vind ik mijn plek als partner/ouder/op mijn werk/in mijn nieuwe gezin? 
  • Hoe geef ik  grenzen aan over wat ik werkelijk wil zonder te pleasen?
  • Wat maakt dat ik altijd tegen dezelfde situaties aanloop in mijn werk/vriendenkring/familie?
  • Zoek je iemand om mee te sparren over jouw grote droom die voorlopig alleen in je hoofd bestaat?
  • Is mama zijn een grotere balansoefening dan je dacht?
  • Hoe kan ik als leidinggevende mijn plek innemen?


Hoe werk ik?

Een intake gesprek is gratis.  Je kan me bellen voor een afspraak op 0497/288618 of mailen via neleceelen@gmail.com.

Ik zet de tools en technieken in die op dat moment het meest aansluiten bij wie voor me zit en de vraag die je stelt.  Ik ben systemisch geschoold en bedreven in de solution focus techniek.


Tarief

Een gesprek duur een uur, soms net iets langer en kost 70,00 Euro.  Kies je voor een veranderingstraject van  3 gesprekken dan krijg je naast je gesprekken ook de mogelijkheid om tussentijds je actieplan te laten opvolgen.  Je investering bedraagt 190,00 Euro voor 3 gesprekken met tussentijdse opvolging.

Betalen kan cash of met de Bancontact-app op je telefoon.


Contact

Je bent welkom in de “Geboortepraktijk” in Kontich Kazerne.  Een mooie plek voor leven in beweging. 


Links:

Ik volgde opleiding bij ondermeer:

www.ilfaro.be

www.systo.be


Contact

neleceelen@gmail.com

0497/28.86.18